woensdag 20 juni 2012

Vruchtenhartje...

Welkom bij Vruchtenhartje,

mijn nieuwe blog.....
Ik heb er lang over na gedacht....het borrelde al zo lang, of eigenlijk is het nooit gestopt met borrelen....om toch weer te gaan bloggen. Weet je....bloggen is een uiting voor mij....een uiting van gevoelens. Blijdschap, frustraties, boosheid, creativiteit...gewoon wat in me op komt. 

Ik heb jaren geblogt....maar op een gegeven moment kreeg ik alleen nog maar kritiek. Ik kreeg beschuldigingen dat ik alleen maar over mijn perfecte gezinnetje schreef.....van mensen waarvan ik dacht dat het vrienden waren. En weet je.....ondanks dat ik dan zeg; "nou...waarom lees je dan...?" voelt het wel kut! En het kwam steeds vaker....ik ging me inhouden....schreef niet meer wat ik dacht...maar ik schreef wat men wilde lezen....En dat was niet zoals ik ben. Dus ik stopte.

Maar ja.........mijn kop bleef wel in de schrijfstand. Ik had hele lappen tekst in mijn bovenkamer. Maar waar moest ik die neerzetten?? Tis toch een uitlaatklep. Om ze zo maar ff op feesboek te gooien had ik geen zin in....dus deed ik er niks mee.

Tot nu.

Op mijn feesboek bleek dat ze een blog van mij wel willen lezen. Tsja....ik snap dat niet.....maar toch....ik kreeg zowaar een blos op mijn wangen!!

En.................

Vruchtenhartje is geboren.

Vruchtenhartje.....wat een naam....waar slaat dat op. Jeuj.....hoe kom je erbij.

Nou vruchtenhartjes......het lievelingssnoepje van mijn oma.
Vruchtenhartjes.....het lievelingssnoepje van mijn vader.
Vruchtenhartjes......het lievelingssnoepje van mij.....

Gewoon Vruchtenhartje dus......6 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

de kop is er af....... gewoon schrijven en wie het niet lezen wil, durft of kan ga met muis naar recter bovenhoek en klik....
ik ga ze wel lezen =D

conny zei

Mooi! En niet alleen schrijven over je perfecte gezinnetje ook over de perfecte partner de perfecte poezen en konijnen en cavia's. En iedereen die het niet wil lezen gaat maar voetbal kijken of zo.

Anoniem zei

Yeah, ga zo door!!!!!
groet
anneke s

Jannet zei

Yesss, welkom terug :-) Mooie naam, bijzonder...En nu niks meer aantrekken van anderen, gewoon jezelf zijn! Zet de vruchten uit je hart op papier, niemand kan en mag die veroordelen want het zijn immers JOUW vruchtjes! Liefs Jannet.

Rita zei

Yeah! You did it! Go for it girl! En inderdaad: Volg de weg die je hart je wijst! Groetjes Rita